• Europa s-a unit iar. Și rebelul Viktor Orban s-a dat cu Uniunea Europeană. A bătut palma cu ceilalti sefi de state si e de acord ca Ucraina să primească 50 de miliarde de euro de la UE. Banii sunt valoroși ca aurul, mai ales că americanii nu se mai inteleg intre ei pentru un ajutor către ucraineni.
  • Capitala Europei, Bruxelles, este locul cel mai greu de circulat. Fermierii si transportarii s-au dus cu camioane, tractoare si claxoanele la maxim ca să ii streseze pe șefii de stat adunati la Consiliul European – printre ei și Iohannis. UE face un pas în spate – începe să țină cont de cererea fermierilor.
  • Planeta s-a mutat pe social media. Omenirea a depășit pragul de 5 miliarde de utilizatori pe social media. Asta inseamna aproape doi oameni din 3. Noi suntem 2, cine e al treilea? 🙂
  • Și milionarii plâng câtedată. Dar există un om care a adunat toate greșelile făcute de ei și le-a adunat intr-o carte.Nu fi prea generos, „Nu lua sfaturi despre investiții de la prieteni” și „Nu te căsătoriprea des” sunt câteva dintre idei. Mai am, ascultă și câștigi!
  • Și dacă ai banii, poți să iei lumea la picior. Te poți inspira din povestile celor care au vizitat toate țările din lume. Sunt peste 190 de țări. Dar dacă vizitezi prea multe sunt și dezavantaje – nu te așteptai la asta 🙂
  • Uită-te bine ce ai in curte. Există o rasă de câine care nu mai are voie să existe. Poliția britanică a venit cu astfel de solicitare, iar stăpânii animalelor de companie sunt devastați.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL