În juriul de astăzi: Marcela Feraru, Laura Buciu și Mihai Copăceanu, psiholog, doctor în medicină, autor, specialist în adicții

  • In această vară „Visul unui pierde vară” se poate redenumi în „Visul unui investitor in criptomonede” – De ce e cel mai rău moment din ultimul deceniu, afli azi la STIU.
  • Intrebarea zilei vine de la Cluj: a fost protest pentru ieftinirea combustibilului? Spectatorii de la Opera din Cluj au rămas uimiți când au văzut toți interpreții imbracați in motocicliști pe scenă?
  • Avem insa o explicație spectaculoasă legată de pretul carburantilor de la prim-ministrul Ciucă. „Trebuie să importăm 3 virgulă ceva tone de petrol” – vorbele lui mai conțin o maximă: motorina nu se produce la noi în țară.
  • Suntem campioni în curtea școlii. Românii au făcut anul trecut cumpărături online de peste șase miliarde de euro, aproape jumătate din valoarea achizițiilor din Europa de Est. Dacă ne comparăm cu Europa de Vest, nu mai e așa bine. 73% dintre occidentali fac cumpărături pe internet, noi abia am ajuns la 44%.
  • Organizația Mondială a Sănătății ne sperie din nou – sunt peste 4.000 de cazuri de variola maimutei in Europa si vrea sa ia diverse măsuri – dar pe care nu le spune insă. Nici pandemia Covid nu s-a terminat. Seful OMS spune că numărul infectărilor a crescut in 110 țări.
  • Au prieteni, dar si… dușmani. Agresiunea contra muzicii de petrecere – de ce se dau amenzi fără număr și cu dedicație la concertele din România?
    Inimă, nu-ți fie frică! Un grup de cercetători a creat tratamentul prin care incearcă să vindece sindromul inimii frânte … din suferință… Exercițiile fizice și psihoterapia fac parte din program
  • Vrei să pleci cu trenul la munte sau la mare – ca sa nu mai consumăm atât de mult combustibil? Poate era bine dacă plecai ieri. De azi, biletele s-au scumpit cu 20%. Bonus: 90 de trenuri vor face mai mult până la destinație – CFR nu a dat nici o explicatie.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII