• Pornim în vacanță cu frâna trasă. La vară, Europa s-ar putea confrunta cu o criză acută de carburanți. Fiecare lanț de benzinării trebuie să aibă în depozite carburant pentru trei luni – acum au – în cel mai bun caz – doar pentru două luni.
  • Am descoperit la ce sunt buni primarii României – naționala primarilor s-a bătut pentru medalii la campionatul european. Nicușor Dan nu a făcut parte din lot.
  • Și – lumea e dependentă de schimbare – în Canada nu te mai arestează nimeni dacă te prinde cu cocaina pe stradă – singura condiție: să ai buzunarul mic – doar pentru două grame și jumătate.
  • Eu incep cu aniversatii de azi – copiii. În loc de tort, punem cifrele pe masă. Jumătate din copiii României sunt victimele violenței – bătuți, agresați emoțional sau sexual, arată un raport ”Salvați Copiii”. 20% dintre părinți încă sustin că bătaia educă. Cu toate astea, copiii nu-și judecă părinții: 94% dintre ei spun că se simt în siguranță în familie.
  • Prea mult Elvis si prea ieftin. Nu o sa mai vezi nunti la care mirii sunt imbracati ca Elvis Presley Compania care deține drepturile de imagine pentru Elvis a interzis asta – in industria care facea profituri de doua miliarde de dolari pe an.
  • Cum va arăta România sănătoasă? Alexandru Rafila promite că înființează săptămâna asta Agenția Națională de Dezvoltare a Infrastructurii în Sănătate. Problema e că nu are nici șefi și nici angajați

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?