Sebastian Ujică, Marcela Feraru și Ionuț Vulpescu, deputat și fost ministru al Culturii, sunt în juriul de astăzi

  • Șoferii băuți și drogați primesc o nouă condamnare. Autoritățile italiene au schimbat codul rutier și au decis să anuleze permisului de conducere pe viață șoferilor implicați în accidente rutiere care duc la moartea oamenilor.
  • Consiliul Concurenței se ia de PlayStation. Supărați că firma japoneză vinde jocuri digitale doar în magazinele PS Store și nu prin terți, Consiliul Concurenței spune că PlayStation profită de monopolul din piață și că vinde jocuri la suprapreț.
  • Piața de jocuri din România crește fără oprire. Compania EA Games și-a triplat profitul în România în ultimul an și cifra de afaceri a crescut cu peste 60 la sută.
  • Ban la ban trage. Elon Musk îi ia fața lui Bernard Arnauld. Este din nou cea mai bogată persoană din lume, arată Bloomberg. Tesla e motivul bucuriei. Averea lui Musk a crescut cu 40,3% anul acesta, la 192 de miliarde de dolai, după ce valoarea acțiunilor a crescut cu 24% în luna mai. Cât durează? Rămâne de văzut.
  • „Chiar dacă vii din ghetou, poți să fii cineva”, spunea Tupac Shakur, rapper-ul care a vândut 75 de milioane de discuri în întreaga lume. Și a avut dreptate. La 27 de ani de la moartea lui, artistul va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame. Sora lui va accepta onoarea în numele artistului, pe 7 iunie.
  • Ai chef de o bere Boris? O fabrică de bere ucraineană vinde o bere dedicată fostului prim ministru Boris Johnson. Are note de caramel, curmale, stafide și costă 66 de grivne ucrainene, echivalentul a 1,43 lire sterline.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?