Magda Gheorghiță, Mădălina Bucur – Brașov și Andrei Lasc – fondator POARTA9, sunt juriul de astăzi.

  • Primăvara a început în sunete de alarmă în toată țara. Româncele au fost azi salutate de 1 decembrie de Serviciul de Urgență al lui Arafat. Nu toate sirenele – pentru că Guvernul a descoperit că ori nu avem destule, ori multe sunt stricate. Și Iohannis le-a salutat pe femei – pe cele care preferă mărțisorul verde.
  • Te uiți la ȘTIU, dar ajută-i și pe cei din familia ta să inteleagă ce se intamplă în lume – lucruri pe care le dezbatem aici în fiecare seară! Psihologii avertizează că de prea multe ori, părinții își trimit copiii la culcare în funcție de programul de la televizor.
  • Grecia declară 3 zile de doliu național după un accident în care s-au lovit un tren cu 350 de pasageri și unul de marfă. Peste 40 de oameni au murit, însă cifrele pot crește – sunt foarte mulți dispăruti despre care autoritătile încă nu știu nimic.
  • Va fi bine în România! Azi premierul Ciucă a aflat care sunt problemele din țară. I le-a spus un program de inteligență artificială. Ion e numele personajului artificial cu care Ciucă e convins că va guverna cum scrie la carte.
  • Nu toate femeile s-au simtit răsfațate azi. Înjurată de galeria echipei de handbal a Rapidului – cea mai bună handbalistă – Cristina Neagu – a primit un mărțisor de consolare. Tot ce a putut să facă Comisia de Disciplină – o amendă de 1.600 de euro pentru ultrasi – amendă pe care insă o plăteste clubul de handbal.
  • Lovitură nouă in politica HR! „Fără bărbați cu chelie la 50 de ani!” De unde vine această nouă tendință azi – la STIU. Sper că nu mă afectează si pe mine…

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN