• Ce cadou mai frumos de 1 martie?! Femeia care conduce Ministerul Muncii dă vestea cea mare cu cifre: În România Femeile câștigă mai mult decât bărbații – e raportul pe luna care tocmai a trecut – februarie 2024. 6.026 de lei e salariul mediu la fete – cu peste 200 de lei mai mult decât bărbații.
  • Iar femeile susțin un business la care nu te-ai fi gândit. 16 milioane de euro se fac anual pe piața florilor – și aici nu e inclusă piața neagră – foarte ridicată în România. Luna martie este luna in care se vând 20% din totalul florilor vândute intr-un an.
  • Se îngrașă gluma când vine vorba de sănătatea noastră. Un pământean din 8 este obez. Pentru prima oară in istorei pe Terra sunt peste un miliard de obezi, anunță Organizația Mondială a Sănătății. Opriți planeta, este prea grea!
  • Ce ar mai insemna Ziua de 1 martie și cum am mai putea-o numi „Ziua Femeilor” dacă nu mai facem diferența între bărbați și femei? E ideea Papei Francisc care spune că ideologia de gen este cel mai mare pericol al timpurilor noastre.
  • Și totuși ne batem cu Rusia? La 3 zile după ce liderii europeni Scholz, Meloni sau Sunak au venit cu reacția că nu vor trimite soldați europeni in Ucraina impotriva Rusiei – Macron isi reafirmă pozitia initială. „Nu exclud să trimitem”. Ideea este intărită si de șeful Pentagonului. Lloyd Austin sustine că dacă Ucraina pierde cu Rusia chiar crede că NATO se va lupta cu Rusia.
  • Acum știi și de ce înjuri. Lipsa de somn îți strică limbajul! Dar îți dezvoltă ironia! E rezultatul unui studiu făcut de cercetătorii de la Universitatea de Stat din Oklahoma pe studenții lor. Peste 300 de studenți au fost puși să doarmă mai prost si au fost analizați după.

Recomandări

PAPA REVINE!
RÂSUL E MEDICAMENTUL
ÎNTÂLNIRE DE GRADUL 0
MBAPPE S-A ACCIDENTAT
ÎCCJ: IOHANNIS, BANII ÎNAPOI!
„FEMEILE NU SUNT LIBERE”