• Nici nu a apucat să isi prezinte ministrii in Parlament ca sa formeze noul guvern că generalul Ciucă bate in retragere.
  • Iohannis este amenintat că nu isi va incheia mandatul de presedinte al Romaniei. Fostul lui aliat, Orban conducea cruciada pentru suspendare. Intre timp AUR a si inceput procedurile prin care Iohannis să fie suspendat.
  • Ai carte, ai parte! Proverbul este susținut acum de cifre! In primii 5 ani de muncă unui absolvent de facultate i se mareste salariul de 5 ori mai mult decat a unui muncitor calificat.
  • Sute de lideri mondiali și șefi de corporații s-au strâns la summitul climatic din Glasgow și îndeamna la salvarea planetei. Dar au ajuns acolo la bordul unor avioane de zeci de milioane de euro. Iohannis vorbește mâine despre strategia națională care nu există. Pădurile dispar ca prin magie, iar poluarea ne sufocă în case.
  • Ministrul Educației cheamă elevii înapoi la școală! Cîmpeanu vrea ca săptămâna asta să fie ultima săptămână de vacanță forțată si de lunea viitoare să înceapă școala. „Să se dea teze mai puține și o să fie bine” – e mesajul de la minister. Nu știe nimeni încă dacă și cum va fi recuperată materia.
  • Elon Musk spune că vinde acțiuni Tesla de 6 miliarde de dolari și donează banii dacă ONU vine cu un program clar prin care foametea va fi combătută. Problema e că nu există niciun program.
  • Din „salvatore della patria”, Joe Biden riscă să ajungă oaia neagră din NATO. Vrea să schimbe politica nucleară de apărare a țarii de până acum – dacă va fi așa, America va ataca numai dacă va fi ea atacata mai intai.

Mara Grigoriu, Andrei Jipa si Oana Grigoriu (cofondator „Dăruiește viața” au făcut parte din juriul ȘTIU.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN