România anului 2021 – 3 spitale mistuite de flăcări în 300 de zile. Un spital la fiecare trei luni. Să găsim soluții urgente – sunt promisiunile pe care le făcea președintele după primul incendiu.

  • O nouă tragedie zguduie sistemul medical din România. Secția ATI a spitalului din Constanța a luat foc dimineață – 7 oameni au murit arși de vii în locul în care ar fi trebuit să fie salvați de boala care ne macină încet de mai bine de un an și jumătate.
  • Statul a eșuat, spune – ei bine – chiar șeful statului. Președintele Iohannis, premierul Cîțu și autoritățile statului, scuze ridicole după ce alte vieți au fost luate de incompetența celor care decid. De parcă nu era îndeajuns, s-au hotărât cu greu dacă bilanțul e 7 sau 9 morți.
  • Și primele explicații pentru drama de la Constanța. Secția ATI a spitalului funcționa, deși la controlul de anul trecut au fost depistate defecțiuni la instalațiile electrice, improvizații și suprasolicitări ale puterii.

România la rapel. Cifrele vaccinării cresc după anunțarea restricțiilor. Astăzi, 25 de mii de români s-au vaccinat cu prima doză, iar 33 de mii cu a treia. Doar-doar să vină libertatea.

  • După ce a ratat total campania de vaccinare, Guvernul a găsit un mod de se remarca în Europa – România e prima țară europeană care nu mai recunoaște testele negative. Cum arată tabloul restricțiilor la noi și la restul europenilor.
  • USR PLUS CIOLOȘ SAU USR PLUS BARNA? E întrebarea la care au răspuns astăzi membrii partidului USR PLUS. Și-au ales cu cine vor să meargă mai departe.
  • Și să ne amintim prin ce-am trecut și unde suntem astăzi. Țara care se confruntă cu o inflație de aproape două mii la sută a tăiat astăzi șase zerouri din coada monedei naționale. Românii au tăiat doar patru ca să ajungă la leul greu.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?