Marcela Feraru, Mădălina Bucur și Dr. Cezar, medic cardiolog, sunt juriul de astăzi

  • Pe modelul „Eu pot, eu sunt Magician” , Emmanuel Macron s-a săturat să mai depindă de americani și ruși și anunță că Europa trebuie să devină o superputere mondială.
  • Revoluție la Timișoara! Primarul Fritz – e atacat de prefectul de Timiș pentru că vrea să dea jos steagul României de pe stâlpi! De ziua internațională a fraților și surorilor – britanicii vin și demonstrează cum te ajută frații să n-ajungi la divorț. Cu cât familia e mai numeroasă, cu atât scad șansele de divorț.
  • Și creștinii s-au plictisit de eterna despărțire. Cine sunt românii care au propus ca ortodocșii să sărbătorească Paștele odată cu catolicii.
  • Socoteala de la Pentagon nu se mai potrivește cu cea din Ucraina. Zelenski a schimbat planurile militare, după scurgerea de informații clasificate ale SUA și NATO pe rețelele sociale.
  • Ne-a rămas lumea mare. Numărul persoanelor de peste 85 de ani s-a dublat, iar al nou-născuților e din ce în ce mai mic. Anul trecut s-au născut doar 171 de mii de copii – cel mai mic număr din ultimii 134 de ani.

Recomandări

REZULTATELE ALEGERILOR
ÎN SPATELE CORTINEI
ISRAELUL PREGĂTEȘTE ATACUL
BRITNEY MARRIED HERSELF
MOLDOVA ALEGE UE
O NOUĂ ACUZAȚIE