• Nicușor Dan intră tot mai mult în febră… febra alegerilor. Are 37 cu 1. Nu temperatură, ci procentul cu care conduce ultimul sondaj pentru primăria capitalei. El a fost si votat de Bucureșteni ca cel mai bun primar de după revolutie. În schimb, Piedone pierde procente. În ciuda spectacolului pe care îl face, mai are doar 30% din intenția de vot.
  • Un deputat francez vrea ca în meniuri să fie marcate toate produsele care „nu sunt făcute în casă”. O inițiativă care a încins discuțiile în Parlamentul francez vrea să sporească transparența în fața consumatorilor. Deputatul nu e la prima încercare. Sindicatul din sectorul ospitalității i s-a opus primei inițiative – pe care a numit-o negativă și stigmatizată.
  • Guvernul din Peru spune că are un rezident într-un oraș din munții Anzi, de 124 de ani… adică, cea mai în vârstă persoană din lume. E vorba de – Marcelino! Marcelino Abad care a tras de partea lui autoritățile locale ca să aplice la Guinness World Records .
  • A treia oară poate-i cu noroc! Azi, politicienii au mai marcat o dată 20 de ani de la intrarea României în NATO… chiar dacă aceeași intrare am mai sărbătorit-o de două ori în ultimele două săptămâni. Klaus Iohannis a tras și un semnal de alarmă: „România trebuie să crească numărul rezerviștilor”.
  • Cum să scapi de nervi și de probleme? E mai simplu decât credeai – trebuie doar să le arzi! Este studiul făcut de japonezii care spun că dacă doar iti scrii gandurile pe hartie, ai scăpat de furie. Dacă si arzi foaia, devii zen.
  • Stăpânește arta… trișatului! A vrut să-și pună singur tabloul la muzeu, dar i-au pus pofta-n cui. Cum poti sa devii si tu piesa de muzeu afli… la STIU

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?