Felix Damian, Laura Buciu și Alexandru Dincovici, antropolog, sunt în juriul de astăzi.

  • Vrei să te faci influencer? Du-te la școală! Univesitatea din Galați face influenceri cu diplomă – cursuri de blogger, vlogger și influenceri. Doritorii de faimă și bani vor plăti 300 de lei pentru cele 20 de ore de studii la care pe lângă profesori vor fi și 4 influenceri.
  • Bucură-te de concediu… dacă poți! Topul care îi sperie pe români. Destinațiile lor preferate sunt și zonele preferate de hoții de buzunare… Le vezi la ȘTIU și decizi tu dacă poți să le eviți sau nu.
  • Săptămâna juridică a lui Donald Trump a continuat. Fostul președinte a fost audiat o oră de procurorul general din New York în legătură cu practicile de afaceri ale Organizaţiei Trump. Nu a fost multă galagie. Trump a invocat dreptul la tăcere.
  • Dacă voi mă vreți, eu vin cu pretenții. Angajații promit să se întoarcă în număr mare la birou – dacă angajatorul le îndeplinește dorințele. Imediat la Știu – cerințele angajaților.
  • Grea e și viața de judecător! La Iași magistrații au amendat orașul pentru că un cetățean mușcat de câine n-a mai fost lăsat de medici să bea cafea o lună.
  • Stinge Lumina dacă îți pasă. În Spania, de la 10 seara, autoritățile sting lumina în clădirile publice care nu mai au angajați și în magazinele fără activitate.

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
EU VARA NU DORM..
INTERSECȚIILE PRIND CULOARE
MERITĂ COACHELLA ORI BA?