• A murit Luc Montagnier, medicul care a descoperit virusul HIV, pentru care a primit un premiu Nobel pentru medicină în 2008. În acești doi ani de pandemie, el a criticat vaccinarea în masă împotriva COVID-19 și a avansat ideea că virusul care a ținut planeta în loc în acești doi ani a fost fabricat pe structura virusului HIV, fără a putea demonstra însă această teorie.
  • Vin trupele americane. Mâine, Klaus Iohannis și secretarul general NATO le vor primi cu emoție și îngrijorare, la Baza Kogălniceanu. Între timp, rușii fac deja exerciții militare în Belarus.
  • Nu ai trei case sau trei mașini? Ghinion, cum ne-a zis președintele. Dar și dacă le ai, tot ghinion – fiscul e gata să te taxeze în plus pentru ele, conform noului proiect legislativ propus de finanțistul Adrian Câciu.
  • Bătălia Rusia – America se mută… în China. Cum poate ajunge o medalie a rușilor la americani – noul scandal fierbinte de pe gheața de la Beijing.
  • Protestele anti-vaccinare ale camionagiilor din Canada riscă să afecteze cel mai urmărit eveniment sportiv al planetei – Super Bowl-ul american. Francezii au încercat să le copieze modelul, dar autoritățile le-au dat interzis.
  • Bătaie mare pe case în județul Bacău. Locuințele sociale scoase la licitație la 250 de euro au ajuns la aproape 4.000. Nu toate, însă cea mai dorită dintre ele are nu mai puțin de 33 de oferte.
  • Fiscul se ia la trântă cu o familie de culturiști care își arătau mușchii pe videochat. Ca să scape de greutățile financiare, nu și-au plătit taxele. La ce munci au fost condamnați ca pedeapsă…

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT