Laura Buciu, Mădălina Bucur, Costel Pătrășcan, Caricaturist La Comisia Europeană, sunt în juriul de astăzi.

  • Războiul dintre ruși si ucraineni și-a arătat colții si față de România. Două rachete trase de ruși din Marea Neagră au trecut la 35 de kilometri de granița țării noastre. Chiar dacă ministerul Apărării spune că racheta nu a violat spațiul aerian al României – Zelenski insistă că a trecut.
  • Suntem atenți la banii noștri, dar uneori sistemul ne fortează cardul. Ziarul Financiar a făcut o analiză din care rezultă clar de ce angajații din România aleg privatul. Un român care câștigă 7.000 de lei pe lună – dă 3.000 de euro pe an la stat, dar nu beneficiază de aproape… nimic.
  • Am cele mai țări planuri pentru ține – pentru acest weekend – noul top al hotelurilor de lux. Cel mai tare e în Amsterdam – unde oficialii au decis – nu-ți mai permiți fumuri în cartierul roșu.
  • Doamne ajută să fie bine! E strategia primarilor și prefectilor din marile orașe ale României în caz de un mare cutremur. O colecție de „nu știu” și „nu incă” – azi la ȘTIU.
  • Să nu te mai mire că nu-ți vin prietenii la nuntă! Nouă revoltă a părinților este dată de un star TV din America – invitații nu mai au voie să vină cu copiii chiar dacă ar aduce și ei cadou.
  • Pe patul tău și pe muzica ei? Gusturile muzicale diferite pot uni cuplurile. De Valentine’s Day, Spotify vă dă ocazia să faceți și playlistul așa cum faceți dragoste – împreună.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA