• Marea comasare a alegerilor de vară a adus doar câștigători duminică seara. La final de locale și parlamentare toate forțele s-au declarat învingătoare: Nicușor Dan că i-a bătut pe Firea, Burduja si Piedone la primăria capitalei. Democrativa PSD-PNL se bucură că a obținut jumătate din voturi la europarlamentare. La nici 24 de ore după ce s-a declarat fericit de performanța USR din Forța Dreptei, Drulă și-a dat demisia din USR și i-a făcut loc neamțului Fritz de la Timișoara. Și AUR s-a bucurat – chiar fără primăriile visate – dar cu speranța că viitorul poate fi de aur.
  • Chiar dacă vin în rate, cele 61 de miliarde de dolari promise de americani Ucrainei se văd deja si pe front. Zelenski se bucură de cum poate să se folosească de ele în zona Belgorod, unde frontul e fierbinte si capacitatea de atac a Rusiei a scăzut la 16%.
  • Ce caută frumoasele la concursurile de frumusețe? Nu e o lume pentru toți? Designerii puși la colț!
  • Europa se cutremură după alegerile la care au participat peste 360 de milioane de români. Omul care se consideră conducătorul Europei, Macron, e unul din pierzători. A dizolvat Parlamentul Franței pentru că a strâns doar 15% la alegeri. Nu sunt numărate incă toate voturile, dar Democrativa PSD-PNL trimite aproximativ 20 de europarlamentari dintre cei 33 pe care ii are România – printre ei Diana Șoșoacă si probabil Nicu Ștefănuță, independentul cu șanse mari. Analiștii se tem de partidele care ies din front: „prea mult extremism”
  • Real Madrid incepe războiul cu FIFA. Nu acceptă să meargă la Campionatul Mondial al Cluburilor de vara viitoare din America. Turneul ține o lună și dă peste cap calendarul cluburilor. „FIFA ne oferă 20 de milioane de euro pentru tot turneul, dar noi facem 20 de milioane dintr-un singur meci”, protesteaza campioana Europei.
  • Degeaba ai smartphone dacă îți mănâncă timpul. Se schimbă moda: telefoanele vechi trec la butoane

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL