• Chemat la București de Iohannis, cel mai puternic om din lume, Biden a și acceptat, a și refuzat. Adică, a venit pe Zoom. La summit-ul de la București, NATO și-a dat update la eventualele probleme care pot apărea din cauza Rusiei.
  • Te doare mintea cand îți dai seama pe mâna cui sunt banii României – îți arăt o nouă dovadă de incompetenţă! Azi despre clica de incompetenți de la casele de sănătate – care administrează 10 miliarde de euro. Din cei 33 de concurenți, doar cinci au luat note de trecere. Lasă, că trece!
  • Ce-am mai aflat de la polonezi – în timp ce președintele lor stătea de vorbă cu Iohannis. „Gay-ii sunt o patologie socială la fel ca dependența de droguri și cerșitul”. Asa zice guvernul lor.
  • De azi e oficial, România intră în rândul țărilor care renunță încet-încet la restricțiile aduse de Covid. Apăsăm play la petreceri, spo rt, cultură, nunți, evenimentele religioase și tot ce nu puteam face până acum.
  • Cercetătorii britanici au descoperit că cercetătorii români nu descoperă nimic. Ironia e inspirată din fapte reale – ai noștri sunt mai prost plătiți decât menajerele.
  • Cât mai costă un vot – depinde cine plătește. 12 lei la PSD și PNL, 8 – la USR sau 50 la partidul lui Ponta. AUR a obținut voturi de 2 lei.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Tatiana Lipchin, George Mihalcea și Irina Rădulescu.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ