Imnul secuiesc cantat de nationala de hochei a devenit subiect de discutie in coalitia de guvernare si motiv de ancheta pentru federatia de hochei.

Ce sarbatoresc romanii astazi, Ziua Regalitatii sau Ziua Independentei? E motiv de disputa intre politicieni si regalisti. Cat a fost monarhie, Romania avea ziua nationala pe 10 mai.

Singur acasă – varianta sud-coreeană! Noul președinte Iun Șochiu nu vrea să stea în reședința președinților din cauza șamanilor care l-au avertizat: riști să ajungi la pușcărie, ca cei dinaintea ta!

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Traiesti pe credit? ai grija la buzunare. ROBORUL a ajuns astazi la cea mai mare cotatie din ultimii 9 ani. Stai ACASA daca iti pasa si… daca iti mai permiti sa o platesti.

Zapezi de 3 metri pe TRansAlpina. E nevoie de schiuri si manusi pentru muncitorii care vor sa deszapezeasca drumul pentru turistii care abia asteapta sa iasa la soare si la iarba verde.

Urmașii Madonnei nu o să aibă probleme să își găsească arborele genealogic. Diva a născut un copac în metaverse și speră să și rodească – NFT-uri de milioane.