• Tu unde ți-ai petrecut anul acesta Back Friday-ul? Dacă răspunsul e „online”, hai sa-ți dau și câteva cifre: românii au cheltuit în medie 600 de lei astăzi, în ziua reducerilor. Magazinele online au vândut cu aproape 15 la sută mai bine decât anul trecut, iar curierii au de făcut cu 10 la sută mai multe livrări.
  • O fi Suedia model de educație, dar nici acolo totul nu e pe roze. Ministerul de la Stockholm se plânge ca alocă miliarde pentru școlile private, dar că acestea nu folosesc banii pentru educația copiilor – îi investesc în alte businessuri.
  • Bărbatul cu silicoane, ne e implant, e transplant! Merită un Nobel noua reușită din medicină? Procedura i-a salvat viața!
  • Cu o mână dă, cu alta ia! Ciolacu e avertizat de adversarii politici și mediul de afaceri că mărirea pensiilor cu 40 la sută va aduce noi taxe pentru români și un deficit mai mare.
  • Singurătatea are acum o ambasadoare oficială. Are 95 de ani și încă vorbește fără reținere despre orgasm. Povestea ei a început în lagărele naziste.
  • Termenul de valabilitate de pe eticheta produselor alimentare generază risipă, așa că nemții sunt hotărâți să renunțe la el. Orezul, pastele sau condimentele nu expiră niciodată, iar noi aruncăm fiecare câte 80 de kilograme de alimente în fiecare an!

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA