Felix Damian, Balazs Barabas și Flavia Boghiu, viceprimar Brașov, sunt juriul de astăzi

  • Exmatricularea și reeducarea nu sunt soluții în cazul violenței și bullyingului din școli. Asta susține doamna ministru Deca în Parlament. E o practică de tip comunist care face mai mult rău. Cinci zile de consiliere psihologică pot repara lipsa celor șapte ani de acasă, crede doamna ministru.
  • Învierea în lumea virtuală: filmează-ți apropiații ca să comunicați și după moarte! A apărut robotul Mântuitor – viața poate fi eternă cu ajutorul cipurilor și liniilor de cod.
  • Cum faci să treci peste criză? Exemplul vine de la britanici – renunțăm la mâncare, dar nu la platformele de entertainment – filmele și distracția țin de foame.
  • ANAF vrea să afle de la bănci tot ce se întâmplă în conturile românilor. Ne ajută și pe noi la executările silite, dar și pe clienți să nu le mai încasăm de mai multe ori aceleași dări, e explicația celor de la ANAF.
  • Cine-a pus România-n drum? Instanțele de judecată au ajuns să le oblige pe primării să le asfalteze străzile românilor.
  • Se încordează mușchii în Pacific! America și Filipine au început cele mai mari exerciții militare din istorie – la doar o zi după ce China a făcut simulări de luptă în jurul Taiwanului. 12.000 de soldați din America și peste 5.000 din Filipine participă la exerciții.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?