• Apple ne-a aratat la ce a lucrat din greu tot anul.Tim Cook a lansat cele mai noi sisteme de operare și a lăsat ce e mai bun la final. Și-a făcut inteligență artificială, doar că o numește Apple Intelligence și poate să facă tot ce pot și altele.
  • Degeaba ai smartphone dacă îți mănâncă timpul. Se schimbă moda: telefoanele vechi trec la butoane.
  • Industria modei e criticată pentru lipsa de diversitate!Fashion Nova a încercat să fie „body positive”, dar publicul a fost nemulțumit de rezultat. Ultima campanie a brandului american a fost criticată aspru de urmăritori – nu și-a respectat promisiunea de diversitate
  • Europa se cutremură după alegerile la care au participat peste 360 de milioane de români. Omul care se consideră conducătorul Europei, Macron, e unul din pierzători. A dizolvat Parlamentul Franței pentru că a strâns doar 15% la alegeri.
  • Prietenul imaginar, la nevoie se cunoaște! Într-o lume în caree tot mai greu să ai parte de conexiuni reale, tot mai mulți apelează la prieteni imaginari. Este bine, este rău? Discutăm astăzi la ȘTIU!
  • Avioanele vor avea un nou pasager la clasa 1. Companiile aeriene vor să scape de turbulențe cu ajutorul inteligenței artificiale.Programele bazate pe A.I vor avea misiunea de a prezice zonele periculoase.
  • Romanii au scos mai multi bani din portofel anul trecut decat in 2022. INS spune ca o familie a cheltuit anul trecut cu 600 de lei mai mult in fiecare lună, adica peste 6.200 de lei. Familiie din Romania au avut, in medie, venituri de peste 7.000 de lei.
  • Muzeul Național Brukenthal din Sibiu aduce cufărul cu comori la București pentru prima – colecția va fi expusă la Art Safari între 27 și 28 iulie – cuprinde piese preistorice, romane și medievale din aur, argint, metale prețioase, bijuterii și obiecte de cult realizate de meșteri sibieni.
  • Când vine Coldplay, nu mai trece nimic. Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că de marţi până joi vor fi restricţii de trafic în zona Arenei Naţionale. Ai grijă dacă treci pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu şi Bulevardul Pierre de Coubertin. De azi de la 7.00 este interzis accesul, oprirea și staționarea vehiculelor.
  • Unde-i lege, nu-i tocmeală și nici loc pentru inteligența artificială. Ai-ul raspunde greșit în 33% dintre cazuri atunci când e întrebat despre legi, arată o analiză făcută de Universitățile Standford și Yale. Cercetătorii le spun avocaților să nu se mai bazeze pe inteligența artificială.
  • Ești fan „Game Of Thrones” și „House of the Dragon”? Îți dau o veste bună. Producătorul Zynga anunță lansarea unui nou joc pe mobil, inspirat de celebra serie. E gata pe 25 iunie, dar te poți încrie din timp că să fii primul care are o casa în Westeros.
  • Ne facem de râs. Grădina Zoologică din Brașov organizează astăzi ”Ziua Internațională a Râsului”. Ai activități pentru cei mici, dar și quiz-uri, povești despre râs, puzzle-uri și concursuri. Organizatorii vor să atragă atenția asupra conservării și implicării active în protecția speciei și a habitatului său natural.
  • Astăzi începe Food Content Creators Conference, cel mai asteptat eveniment dedicat pasionaților de artă culinară și de online. Chef-i si creatori de continut vor dezbate cele mai noi tendinte din sfera culinara. Evenimentul are loc la Hotelul Marriott din București.
  • Moby se întoarce pe scenă după 10 ani și pornește într-un turneu european cu ocazia împlinirii a 25 de ani de carieră. Starul muzicii electro pornește în septembrie la Manchester și apoi bifează Londra, Anvers, Berlin, Dusseldorf şi Lausanne.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL