• ASTRAZENECA SUSPENDAT PARȚIAL. 9 țări au oprit vaccinările cu AstraZeneca din cauza unui lot care a generat reacții adverse. România nu are doze din acest lot. Tot azi UE a aprobat vaccinul dintr-o singură doză Johnson&Johnson. Primele transporturi vin în aprilie.
  • MINISTERUL MUNCII DEGEABA. 35.000 de bugetari au pensie și salariu de la stat. După noua lege Turcan, vor trebui să opteze. Ce vă doriți mai mult, banii de la stat sau ceilalți bani de la stat? „Statul așa cum e astăzi ne trage în jos”, susține premierul Cîțu.
  • CÂND SE MĂREȘTE PRIMUL IMPOZIT? Ce se întâmplă cu profitul care fuge din România. 1.000 de companii românești au 50% din business și doar 25% din impozitul pe profit, scrie Ziarul Financiar
  • SUNTEM BUNI, SĂ NE VADĂ „CINEVA”. Premierul Cîțu se laudă pe Facebook cu campania de vaccinare, dar mai ales cu o țara fără mari restricții. Sunt mulți la fel de relaxați ca noi și viitorul nu sună chiar așa promițător.
  • ELEVII: LUAȚI-LE BANII PROFESORILOR. Elevii cer ca profesorii să fie impozitați pentru meditațiile pe care le-au transformat în instituție paralelă a învățământului din România.
  • ȘPAGA E SFÂNTA LA SUCEAVA. Suceava, orașul ororilor în ultimul an mai uimește o dată. Polițiștii aczuați că vindeau moartea pe 1 milion de euro se pot întoarce la lucru ca să acorde din nou permise de conducere, că nu are cine.

Tatiana Lipchin, Andrei Tomescu și profesoara de limba română, Cristina Tunegaru, sunt juriul acestei ediții.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC