• Ce-am votat și ce-am primit? E întrebarea pusă de cele două miliarde de oameni din toată lumea care urmează să-și aleagă liderii anul acesta. Marea problemă e că alegătorii nu mai au incredere în democrațiile și instituțiile lor – arată un sondaj făcut in 19 țări, inclusiv România, dar și-n SUA, Marea Britanie sau India.
  • Energia regenerabilă devine tot mai utilă pentru români. Peste 100 de mii de locuri de muncă „verzi” vor fi create în România până în 2050, spune ministrul Mediului, Mircea Fechet. Au de unde alege: Aproape jumătate dintre români spun că se află în căutarea unui nou loc de muncă.
  • Pompei e readus la viață! Imaginile uimitoare care arată cât de frumos își trăiau viața romanii înainte de Hristos.
  • „Of, viața mea” a devenit refrenul preferat al Generației Z. Cea mai nefericită generație își caută prea mult scopul în viață, arată un studiu – din care mai rezultă că tinerii care se compară cu cei din jur au mai multe șanse să simtă anxietate.
  • Fotbaliștii spun lucruri trăsnite. „Ce vină au copiii?” – poți să te intrebi când îl asculți pe Jamie Carragher, unul dintre simbolurile lui Liverpool. El îi sfătuiește pe fotbaliști să nu facă niciun copil când sunt tineri – ca să nu le zboare mintea de la fotbal. Azi dezbatem și care sunt meseriile incompatibile cu meseria de părinte.
  • Timpul trece prea repede. Norvegia i-a cerut Ursulei să accepte ca o zi să aibă 26 de ore! Norvegienii vor un fus orar propriu pentru o regiune din nordul extrem al țării – ca oamenii de acolo să poată trăi după stilul lor de viață.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?