• Zelenski se duce tot mai aproape de Rusia! Armata ucraineană continuă să avanseze în provinciile rusești Kursk, Belgorod și Voronezh, și publică tot mai multe clipuri în care arată prizonieri ruși capturați de pe front, printre ei chiar și luptători din trupele lui Kadîrov. Noul șef al armatei ucrainene, Sîrski spune că Ucraina ocupă 1000 de kilometri pătrați din Rusia, iar rusii recunosc că zeci de sate sunt sub ocupație. Zelenski cere aliaților dreptul să folosească rachetele cu rază lungă de acțiune oriunde.
  • Americanii se gândesc la viitorul copiilor lor și vor să desființeze culmea dependenței. În State se vând dispoztive de vapat cu jocuri video pe ele. Momentan, copiii sunt doar mingea de ping-pong între companii.
  • Adevăratele Jocuri, cele Olimpice, s-au încheiat noaptea trecută cu o ceremonie grandioasă pe Stade de France cu sportivi, cântăreți și acrobați. Printre ei și Tom Cruise, care a preluat ștafeta pentru următoarele Jocuri, de la Los Angeles acolo unde, în paralel a fost o altă festivitate cu Snoop Dogg, Dr. Dre și Billie Eilish. Americanii mai au un gând: fac contra-recurs ca să își recupereze medalia de la gimnastică, pe care a câștigat-o la TAS românca Ana-Maria Bărbosu.
  • Românii au avut Jocurile lor, la Cluj, unde ieri s-au incheiat cele 4 zile de Untold, cu o nouă tendință, care arată anumite riscuri pentru copii. Detectivii particulari au fost asediați de cereri prin care părinții cereau să le fie urmăriți copiii, ca să nu facă prostii la festival.
  • Un nou sondaj făcut de New York Times și Siena College o plasează pe Kamala Harris la patru puncte în fața lui Trump, în trei dintre statele cheie în cursa pentru Casa Albă – Wisconsin, Pennsylvania și Michigan. Trump incepe si un alt meci cu Kamala: „vezi că tu pui imagini fake, nu ai oameni reali la mitinguri.
  • Să rămâi mai tânăr, nu neapărat să slăbești” e mesajul cercetătorilor medicali care au și soluția tinereții veșnice: totul pleacă de la tinerețea celulei. Nu scapi însă de cea mai mare provocare: Fără Zahăr!

Recomandări

HARRY MERGE ÎN UK
REPROȘURI ȘI DEZAMĂGIRI
ISRAEL A FĂCUT PAGERE
TAKE ME BACK IN TIME
LINIA LIBERTĂȚII
CE A.I. PREGĂTIT PENTRU AZI?