• Pentru cine face jocurile Trump? La scurt timp după interviul-maraton dat de Putin lui Tucker Carlson, Trump ii duce ideile mai departe. A recunoscut intr-un miting din weekend că i-a spus conducătorului unui mare stat european că „i-aș încuraja pe ruși să facă ce naiba vor …dacă nu plătești contribuția corectă pentru faptul că ești membru NATO”.
  • 15 spitale din România au rămas nefuncționale după un atac cibernetic. Medicii nu au mai putut să înregistreze pacienții sau serviciile medicale pe care le oferă. 3 din cele 15 spitale sunt din Bucuresti: Institutul Marius Nasta, Institutul Clinic Fundeni și Spitalul de Urgență Bagdasar-Arseni.
  • Ziua îndrăgostiților s-a adaptat la tehnologie. Avem prima pereche cuplată de AI: Nici nu vorbesc aceeași limbă – dar cu Inteligența Artificială…
  • Criză, criză, dar nu pentru toată lumea! Deși creșterea economică a încetinit, iar românii au mai pus frână la credite, băncile o duc tot mai bine. Profitul net al sistemului bancar de la noi din țară a atins un nou record în 2023: aproape 14 miliarde de lei, mai mare cu 35% față de 2022 –  în principal datorită dobânzilor mari.
  • Nu mai deranjezi pe nimeni dacă vorbești la telefon și porți masca asta! Se aude doar la destinație
  • Și îți spun și lista pe care orice muzician vrea să ajungă –  Rock and Roll Hall of Fame. Promoția 2024 include 15 artiști uriași, printre care Sinead O’Connor, Oasis, Cher, Sade, Mariah Carey, Lenny Kravitz și Ozzy Osbourne

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
SUNT INDIA ȘI JAPONIA XENOFOBE?
BRITNEY ȘI SAM ÎNCHEIE DIVORȚUL