• Se înmulțesc vocile care îi cer lui Biden să renunțe la cursa pentru Casa Albă, iar jurnaliștii din State vorbesc despre scenariile la care lucrează democrații. Ultimele gafe ale președintelui vorbesc de la sine: l-a invitat pe scenă la Summitul NATO pe… Putin. De fapt voia să îl cheme pe Zelenski. Trump a devenit actulalul vicepreședinte în locul Kamalei Harris, după exprimarea lui Biden.
  • Cum să furi un milion?! Nu e vorba de bani, ci de oameni. Hoțul de Musk vrea să-i ia de pa Pământ și să-i ducă pe Marte în următorii 20 de ani.
  • și… oamenii singuri uită mai mult. Soluția pentru o memorie mai bună – înconjoară-te de cât mai mulți oameni!
  • Canicula face ravagii și în buzunare. Clujenii sunt puși să plătească amenzi usturătoare dacă își umplu piscinele sau stropesc gazonul. Alte efecte secundare: trenurile își reduc viteza, străzile nu mai sunt pietonale în capitală, iar cisternele cu apă au devenit o obișnuință în unele localități, zilele acestea.
  • Suntem tot mai deștepți de la o generație la alta. Cu toate astea, curba coeficientului de inteligență, care tot creștea de 80 de ani încoace, a început să coboare ușor în ultimii ani. Care sunt explicațiile și soluțiile – afli în această seară.
  • și… are vreun sens să te întreb ce ai mâncat azi? De ziua internațională a Kebabului am un subiect CU DE TOATE pentru tine – românii comandă două treimi din toate meniurile cu kebab din Europa de Est.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ