• Europa intră in lockdown de mâine, dar România poate renunța la unele restricții. Ce decide guvernul – pentru că incendența scade de la zi la zi.
  • Palma renaște din propria cenușă. Acum turiștii vor sa viziteze fosta insulă a distracțiilor pentru că o consideră noul Pompeii.
  • Asta-i culmea jocului iun deplasare, o echipa din Tahiti a batut 16.000 de kilometri pana in Franta, ca sa joace un meci de cupa. Drumul a durat 34 de ore. Bine ca tahitinii au fost invinsi, atlfel, cine stie, pana inf finala ar fi traversat globul de cateva ori.
  • Câte schimbări poți să faci la pauză, în fotbal? Ei bine, în politica de la noi poți schimba și premierul, după buna înțelegre. Asta e propunerea cu care Cîțu și Ciolacu vor merge la Iohannis – câte un prim ministru, prin rotație, unul de la PNL, unul de la PSD.
  • Băgăm cărbune… pentru un viitor mai verde pe planetă, că vorba aceea: planeta de la COP se-mpute. S-au văzut liderii lumii, s-a discutat, s-a analizat, s-a hotărât: continuăm cu extracțiile de cărbune până la noi ordine.
  • Americanii au descoperit viața mai puțin inteligentă pe o „planetă” foarte apropiată de ei – Europa! Nu e vorba de satelitul lui Jupiter, e chiar continentul nostru. Mulți americani nu știu unde e Europa pe hartă, dar susțin că tarie ca aici oamenii sunt mai puțin inteligenți decât în Statele Unite.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI