Marcela Feraru, Laura Buciu și invitatul special – Alexandru Chirilă, General Manager – Profit Point Bucuresti sunt juriul de astăzi.

  • Nu sunt milionari, dar nici rău nu le e! Ce faci în România cu un salariu de două mii de euro? Mai mult de 70 de mii de români sunt în situația asta, iar strategiile sunt diverse – de la investiții până la mai multe vacanțe pe an.
  • Situația din Ucraina nu e așa cum o vedeam la început, o să-l sun pe Putin să rezolvăm” . Sunt vorbele liderului cecen Kadîrov, prieten și aliat al lui Putin. E uimit că ucrainenii au trecut la contraofensivă și mai au și rezultate – se apropie de granița cu Rusia.
  • Și încă un motiv să ne mândrim – suntem campioni mondiali la prim-ajutor. Păcat că vorbim doar de echipe de elită – pe teren situația e cu totul alta.
  • N-avem noi piste pentru bicicliști, dar suntem în top. România – pe loc fruntaș în Europa la producția de biciclete. Cate sunt românesti din cele aproape 14 milioane de biciclete produse anul trecut? Afli în seara asta.
  • Daca dragoste nu e, nimic nu e… în afară de sport. Un rezultat bun al echipei preferate face cât zece declarații de iubire. Ghici cine spune asta – bineînteles, un grup de cercetatori!
  • Paris, orașul luminilor, stinge lumina în Turnul Eiffel. Ca sa vadă toți turiștii cum economisesc francezii energia.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS