Balazs Barabas, Laura Buciu și Oana Botolan, specialist în HR, sunt juriul de astăzi

  • Vinovații din dosarul închirierii spaţiilor comerciale de la Aeroportul Otopeni au fost arestați preventiv pentru 15 zile – e decizia definitivă a Curții de Apel București.
  • Ciolacu a început revoluția culinară: făina de insecte interzisă! Șeful PSD propune o lege prin care pe masa românilor să nu ajungă meniul modern propus de Ursula von der Leyen – viermi și făină de insecte.
  • Statul român vine în ajutorul angajaților care au copii mici. Fortat de Uniunea Europeană, statul pregăteste o lege prin care parinții copiilor sub 8 ani pot cere 4 zile pe lună în care să muncească de acasă. Asta dacă treaba lor poate fi făcută de acasă.
  • Tensiuni la Casa Albă! Trump va fi audiat astăzi intr-un nou dosar. Rivalii lui Biden, republicanii, se tem că din acest moment pentru Trump vor răsări dosarele ca ciupercile după ploaie
  • România poate deveni capitala de Est a NATO. Ministrul de externe al Ucrainei, Kuleba, n-a mai venit in România la conferinta pe securitate a Mării Negre – dar a cerut pe ZOOM ca Marea Noastră să devină o mare NATO. Ucrainenii nu au insa motive de optimism. Premierul Șmîhal anunță: contraofensiva de primăvară, se amână până la vară!
  • Amintiri din Epoca de Lemn. Inspectorilor ITP le-a picat fața când s-au trezit la control cu o mașină din 1914. Avea roți din lemn, iar becurile din spate erau… felinare. În rest, mergea bine!
  • Pe un șantier arheologic mayaș de la Chichen Itza a fost descoperită o tabelă de marcaj a unui joc străvechi cu mingea. Piesa veche de peste 1000 de ani are forma unui disc de 30 de centimetri și cântărește 40 de kilograme.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?