• Azi la ȘTIU materialul exclusiv Aleph News și Mediafax din America. Cîțu s-a dat când vinovat, când nevinovat în Dosarul Alcoolemiei la Volan. Șeful Guvernului României nu e impresionat de scandalul din SUA în care el e implicat. Reacția prim-ministrului: „Can’t stop me now!”
  • Reportaj din România Civilizată – există așa ceva: magazinul din Timiș fără vânzători. Iei produsele și lași banul la casă. Nimeni nu fură nimic!
  • Era aglomerație la mare și în drum spre mare? Acum e și mai și – a început cel mai aglomerat week-end. Plajele sunt pline de turiști, hotelurile sunt rezervate 100%, dar noi îți arătam și cât de relaxant e la 5 stele.
  • Scoția inventează majoratul de la 4 ani. Copiii care împlinesc 4 ani pot să îşi declare singuri ce gen cred ei că au – nu contează ce spun părinții.
  • Am și eu una cu Cîțu. Premierul le-a cerut miniștrilor să raporteze fiecare ce bani a cheltuit – așa numită execuție bugetară. Problema e că miniștrii au venit cu niște raporturi de cheltuieli, iar șeful lor Cîțu – cu altele. Cine pierde mai mult?
  • Vacanța perfectă nu mai ține de mult doar de masă, cazare și vizite. Ți-l aduc azi pe cel care te învață să faci pozele perfecte – să vina like-urile pe Instagram. Și mai am o surpriză! Fotograful premiat de Forbes a venit în juriu la „Știu”.
  • Reprezentanții țărilor NATO s-au întâlnit azi ca să discute cum rezolvă conflictul din Afganistan. Odată cu plecarea americanilor din Afganistan, talibanii cuceresc oraș după oraș. În capitala Kabul sunt sute de mii de refugiați care fac foamea.

Juriul emisiunii ȘTIU a fost format din: Irina Apetrii, Ramona Sîrbu și Horia Manolache.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA