• Donald Trump își continuă drumul de intoarcere către Casa Albă. Și-a făcut reclamă într-un interviu de două ore, exclusiv online, in care reporterul a fost Elon Musk. Musk se laudă că a ajuns la un miliard de urmăriri. Deși a avut ocazia să spună ce vrea nederanjat, Trump si-a spus teoriile vechi si a mizat pe faptul că adversara lui, Kamala Harris, a făcut toate greșelile la graniță în timpul Administratiei Biden.
  • Ce e mai rău, abia urmează! E avertisemntul britanicilor de la Financial Times care au publicat scenarii gândite de Putin – pentru un atac la scară largă. Și România era pe hărțile prezentate de Financial Times: în capul listei Portul Constanţa și Baza Militară de la Kogălniceanu. Apoi – podul de la Giurgiu-Ruse, dar și – Brigada Multinaţională de la Craiova sau sistemul anti-rachetă de la Deveselu.
  • Violențele de la Londra îi enervează și pe artiști. Seria de opere devastate vine azi cu o noua operă – a artistului modern Banksy.
  • Ministra Educației, Ligia Deca, mută din nou în refoma școlară. „Schimbări la BAC” e lecția. Ca să nu fie prea multe exmene pe caniculă, examenele scrise se vor da în iunie. Probele orale și de competențe încep din iarnă. Totul se va aplica din noul an școlar dacă propunerea va fi acceptată.
  • Deși românii au umplut restaurantele, cafenele si barurile in ultimul an – si au si plătit prețuri mai mari – de pe partea cealaltă a tejghelei, calculele se văd exact pe dos. Anul trecut profiturile au scăzut cu 12% – – practic bacșișul pe care îl vrea Horeca de la clienți. Studiul a fost făcut de Bookingham – companie de advertising specializată pe Horeca.
  • Atenție turiști! Crezi că e cald afară? Să vezi ce cald e în Portofino. Motivul nu l-ai fi crezut: Localnicii își sabotează vecinii să nu aibă aer condiționat.

Recomandări

HARRY MERGE ÎN UK
REPROȘURI ȘI DEZAMĂGIRI
ISRAEL A FĂCUT PAGERE
TAKE ME BACK IN TIME
LINIA LIBERTĂȚII
CE A.I. PREGĂTIT PENTRU AZI?