Din juriul de astăzi fac parte Mădălin Mihai, Felix Damian și invitatul special Sorin Constantinescu, CEO Gaming Consulting

  • Uleiul care va fi folosit pentru încoronarea regelui Charles al III lea a fost produs timp de 8 luni, în secret. Rețeta pentru ulei a fost luată din Biblie și este o reinterpretare modernă a uleiului imaginat de Moise. Regele Charles va fi încoronat pe 6 mai la Londra.
  • Maia Sandu se teme de ce e mai rau din partea lui Putin – rusii vor o lovitura de stat în Moldova, trimit trupe sub acoperire ca să ia ostatici și să atace instituții publice, spune președintele republicii Moldova.
  • Nu excludem varianta obiectelor extraterestre, spune Pentagonul. SUA a mai doborat înca patru obiecte zburatoare dubioase care survolau America, după apariția balonului chinezesc. Replica chinezilor – nu spionam nimic, și SUA a avut zece baloane în China, în ultimul an.
  • Nu-ți mai găsești locul în casele din Franța, mai ales dacă ești mai înalt. Un proiect de lege stabilește noi standarde la apartamente: se poate trăi și într-un apartament de 1,80 înalțime. Economie sau umilință?
  • Daca încă mai aveați îndoieli, economia României chiar stă bine. După FMI, și Comisia Europeană privește spre România cu speranță: economia crește peste așteptările noastre. Și o să o țină tot așa și în 2024.
  • Paradoxul lui Nicușor Dan – o fi primarul Capitalei olimpic la matematică, dar nu știe să numere câte cladiri au nevoie de consolidare în București. E și vina proprietarilor, spune domnul primar – fac modificări fără să ceară aprobare.
  • Pentru francezi, strugurii sunt tot mai acri. Mii de hectare de vie scoase din pământ – vinul nu mai e rentabil.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT