• Președintele a girat DEMOCRATIVA, viitorul președinte îi pune bețe-n roate. Ciolacu și Ciucă nu se pot pune de acord să meargă cu un candidat comun la prezidențiale.
    Când ei se ceartă, al treilea așteaptă pe tușă: Geoană îi amintește lui Ciolacu: „ai fost la mine în birou și mi-ai propus să mă susții la prezidențiale!” Niciodată un independent, îi răspunde Ciolacu, doar un pesedist cu acte-n regulă!
  • Guvernatorul din Kaliningrad a găsit vinovatuu pentru războiul din Ucraina! Nu e mare filosofie – e Immanuel Kant. Dacă nu erau ideile lui despre libertate, etică sau principiile democratice, azi nu mai aveam nici Occident, dar nici război, e explicația halucinantă.
  • Vine robotul, crește.. Merlotul. În fața tehnologiei, niciun parazit nu rezistă! Radiațiile ultraviolete sunt mai eficiente și mai sănătoase împotriva paraziților din vii, decât tratamentele chimice.
  • Bine a făcut Trump că v-a amenințat, e timpul ca Europa să se trezească – reiese dintr-o analiză Politico. Chiar dacă fac parte din NATO, țările Uniunii Europene ar trebui să devină o forță militară in sine, spune și Donald Tusk.
  • Ciolacu s-a săturat de atâta… „durere-n spate”, din partea românilor. Aproape 300.000 de concedii medicale au primit românii pe motive care nu-l conving pe premier: chiar durerile în spate, strănuturile sau răcelile banale. Ești bolnav de-adevăratelea, te scutim și de impozit, spune Ciolacu, altfel.. s-a terminat cu șmecheria!
  • Dragostea învinge… chiar și provocările financiare! 82 la sută dintre români spun că e mai ușor să cumperi o casă când ești în cuplu, spune un sondaj făcut chiar înaintea Zilei Îndrăgostiților. Mai greu le e să decidă cum ar trebui să ARATE casa visurilor lor.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA