• Cu un an întârziere EURO a sosit în sfârșit la Bucuresti. A debutat cu nori negri și ploaie torențială. Un cod de furtună și grindină a făcut telefoanele bucureștenilor să urle! Într-un final, a ieşit şi curcubeul.
  • A plouat torențial în București, a curs cu goluri și pe Național Arena. Evenimentul așteptat o viață de români nu e, însă, ce ne-am fi imaginat. EURO de milioane sau EURO de doi bani?! Aflăm răspunsul de la oamenii de pe stadion și din centrul vechi al Capitalei! Și vedem și un interviu exclusiv cu Gică Popescu!
  • Mai iute ca moartea! Europeanul abia a început, dar are deja un câștigător! Danezul Eriksen a câștigat lupta pentru viață după 10 minute în care inima i-a stat pe terenul de fotbal.
  • Controversatul Teodosie recidivează. La ortodocşi vine lumina, la catolici – nu. E replica ce naşte din nou tensiuni între Biserici. Catolicii răspund cu dragoste şi, mai ales, cu… ironie.
  • Sunt trei decenii de când românii aşteaptă un eveniment de talia EURO la ei acasă. Şi tot trei de când caută adevărul despre măcelul din Piaţa Universităţii. Se fac 31 de ani de la Mineriade şi niciun vinovat.
  • Se întoarce coşmarul? Varianta indiană a virusului amână relaxarea în UK. Sunt cazuri de speriat, spune Londra! Ne temem şi noi! Ce face România pentru a evita valul patru?
  • Să ne mai odihnim, ce atâta muncă! Liderii planetei s-au relaxat la grătar pe plajă, în sud-vestul Angliei. Cu macrou, crab și homar în meniu. Summitul s-a încheiat cu buna tradiţie englezească – ceaiul de la ora 5.
  • Românii şi-au ascutit urechile la cele mai noi trenduri din China. Să fii frumos înseamnă să ai urechi de… elf. Tinerii iau cu asalt clinicile de chirurgie estetică.

Mihaela Gîrbea, Mircea Ivan și antreprenorul Ilie Pană au făcut parte din juriu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI