• Masca jos, România! Din weekend românii revin la viața de altă dată. Au voie să umble liberi noaptea – și renunță la masca în aer liber. Restaurantele pot fi deschise oricând. Ce viață!
  • Cetățenii celui mai bogat sector din România se întreabă după 8 luni de la alegeri: și totuși cine e primarul nostru? Clotilde Armand și Daniel Tudorache pariază pe numere diferite la Sectorul 1. Jocurile sunt făcute.
  • Primești un milion de dolari dacă te vaccinezi. Oferta e însă limitată. Numai unul e norocos – cine
  • Asculta-mă pe mine! Oricum sunt mai puține telefoane ascultate în România – de când Curtea Constituțională nu mai lasă serviciile secrete să facă anchete penale. Poate se bucură serviciile de telefonie –  românii vorbesc mai mult. Și vorbesc peste tot – avem apeluri de Cartea Recordurilor la 112.
  • Același război aprins între Israel și palestinieni – intră pe fir și președintele Americii. Biden le-a spus israelienilor că îi sprijină și că au voie să se apere. Însă puternicul cotidian israelian Haaretz scrie că Netanyahu duce Israelul într-un război civil între evrei și arabi.
  • Ce-or fi vorbit la cina Cîțu și șefa Europei, Ursula von der Leyen? A convins-o că din banii pe care UE ni-i dă să ne revenim după Covid să ne putem face autostrăzi.
  • Azi-noapte când toata Europa dormea, americanii se temeau că poate veni o nouă criză financiară – au dispărut 365 de miliarde de dolari de pe bursă. Pentru că miliardarul răsfățat s-a răzgândit, Musk și-a dat un mesaj pe Twitter: „ia că nu mai las pe nimeni să cumpere Tesla cu Bitcoini”.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Cori Grămescu, Raisa Humeniuc și Răzvan Țupa.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ