Răzvan Țupa, Balazs Barabas și Radu Borza, cofondator dexonline, sunt juriul de astăzi

  • Să nu zicem că nu avem noroc cu senatorii pe care i-am votat – au adoptat proiectul de lege care le interzice copmaniilor care se ocupă cu jocurile de noroc să aibă săli la mai puțin de 300 de metri de școli, locuri de joacă sau bănci.
  • Lume, lume! Inteligența artificială româneasca a prins picioare! Ministrul digitalizarii l-a dus pe de-acum celebrul ION al Guvernului în vizită la liceu. Caravana ION se va plimba prin toată țara. Ion are deja mai bine de jumătate de milion de aprecieri după doar o săptămână de la prezentare. Așa că, în ritmul ăsta n-ar fi de mirare ca românii să și-l dorească chiar candidat la prezidențiale.
  • Ce urmează după prăbușuirea celor trei bănci americane – Silicon Valley, Silvergate și Signature Bank? Biden ne liniștește – nu se prăbușește sitemul financiar, ca în 2008. Se îngrijorează în schimb startapurile din domeniul tehnologiei – de acolo își obțineau finanțări.
  • „Lăsați copiii să vină la noi!” Papa le dă voie preoților catolici să se căsătorească. Nu a fost decât o interdicție temporară, explică Papa Francisc – cam de o mie de ani!
  • Uniunea Europeana a hotărât prelungirea sancțiunilor împotriva Rusiei până pe 15 septembrie. Până acum UE a a impus 10 pachete de sanțiuni de la începutul invaziei lui Putin în Ucraina.
  • Avem marele câștigător la Oscar – un film care s-a văzut în toate Universurile paralele – chiar asta e tema din Everything, Everywhere, all at Once. Mare le-a fost mirarea celor din alte universuri când au văzut și un măgar pe scena Dolby Theatre, acolo unde are loc ceremonia.
  • Dezbinarea Europeană! Vrem să trecem la mașini electrice, dar cu rezervorul plin cu benzină. Ca să fie trecerea mai ușoara. Unsprezece țări se țin tare la Comisia Europeana să facem trecerea PAS CU PAS – printre ele și România
  • Și.. Inteligența artificială are soluții la criza despre care vorbea Hofi – te ajută să faci bani, asta dacă nu stai doar la Chat cu ea – scrie texte, pune voce și crează video, e unealta perfectă pentru influenceri. Bonus – îți concepe și o campanie de marketing potrivită.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE