Felix Damian, Răzvan Țupa si Cezar Ioan, fondator Vinul.ro sunt în juriul de astăzi.

  • Mai bine fruntaș la oraș, decât în satul meu codaș! Așa ar suna astăzi cunoscutul proverb, cel puțin asta spune ultimul studiu al băncii mondiale. Oamenii migrează din rural către urban și se simt mai bine așa. În România, Bucureștiul nu e și capitala satisfacției – Clujul și Oradea au cei mai mulțumiți cetățeni.
  • Artă vindecă! De-aia medicii au început să pună în rețete și vizite la muzeu, cu recomandarea: dacă apar manifestări neplăcute, adresați-vă artiștilor!
  • Bun e vinul ghiurghiuliu, cules toamna pe târziu. Dar ce ne facem când toamna devine doar o prelungire a verii? Canicula și seceta schimbă gustul vinului.
  • La loc comanda. După ce a vrut să-i ardă pe ruși la buzunar și să plafoneze prețul la gaze, Uniunea Europeana și-a dat seama că nu poate să o facă. Trei țări se opun cu îndârjire.
  • Piața auto din România primește șocuri electrice. O fi dieselul mai economic, dar pierde viteză în fața mașinilor electrice și full hybrid. Benzina rămâne însă în poll-positon.
  • Charles al treilea a ajuns pentru prima oară în calitate de rege în Irlanda de Nord. A mai calmat spiritele secesioniste – promit să fiu și slujitorul nord-irlandezilor, așa cum o fac pentru toți britanicii și așa cum a făcut-o și mama mea, regina.”

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP