În această seară în juriu este Balazs Barabaș, Felix Damian și Adrian Sârbu

  • Inca o drona ruseasca le da batai de cap celor din Ministerul Apararii. Nu e confirmata inca, insa romanii o cauta de zor. A aparut si efectul Dronelor – versiunea rusă. Femeia de foc a lui Putin. Zaharova, amenință România. „Nu vă faceți rău cu mâna voastră!”
  • Prosumatorii au adus un plus de un miliard de euro pe piata de energie din Romania. Nu e dora motiv de bucurie, ci si de ingrijorare: ce e prea mult strica. Atunci cand clientii vin cu prea multa energie produsa de ei, retelele cedeaza.
  • Se anunta vremuri si mai grele pentru elevii care fumeaza tigari electronice sau consuma bauturi energizante. Se inaspresc amenzile: si pentru consumatori, dar si pentru oricine le vinde minorilor aceste marfuri interzise. Amenzile pot ajunge si pana la 20.000 de lei. Asa arata noul proiect de lege depus in Parlament.
  • Ursula von der Leyen le reaprinde speerantele romanilor pentru o aderare la spatiul Schengen cat de curand posibil. „nu mai e timp de pierdut si Romania, si Bugaria fac parte din spatiuul nostru Schengen”. A spus-o in ultimul speech despre stare Uniunii europene.
  • A câștigat degeaba naționala? Cum putem salva victoria după scandalul Diplomatic „Kosovo e Serbia”.
  • Universul da semne de viata, la 12 ani lumina distanta de Pamant. telescopul James Webb a descoperit molecule care nu pot fi generate decat de o forma de viata.
  • Intre timp, pe Pamant, peruanii ne dezvaluie cum arata extraterestrii ajunsi pe planeta noastra. Cel putin asa sustin ei.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?