• Cumpără ce vrei fără să fii păcălit! Ghidul anti- trucuri ale magazinelor și ești mai fericit… decât Crăciunul.
  • Reforma fiscală a lui Ciolacu riscă să ne transforme într-un nou paradis al rablelor. Tichetele Rabla sunt reduse la jumătate din valoarea actuală, iar tichetele Rabla Plus, la o cincime. Există riscul să crească masiv importul de mașini second-hand, spune Asociația Constructorilor de Automobile. Evident, vor veni si bani mai putini la bugetul de stat.
  • Generația Z redefinește frumusețea. Aproape jumătate dintre acești tineri pun banii înaintea compatibilității fizice sau chiar a celei intelectuale – arată un studiu al cercetătorilor americani, făcut pe aproape 3.000 de persoane. De la ce sumă pe card întoarce scaunul sau… spatele, iti spun azi.
  • Consiliul European a decis începerea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană cu Ucraina și Republica Moldova. Georgia primește statutul de candidat la UE – a mai spus președintele Consiliului European, Charles Michel.
  • Să fii gazdă sănătoasă, dar și apreciată de oaspeți. Totul depinde de cum alegi vinul de sărbători. Am secretul!
  • Putin a apărut azi in fața poporului rus la prima conferință-maraton, după aproape 2 ani. La conferința – Putin a primit întrebări și de la jurnaliștii străini pe care „i-a lăsat” să participe. Despre război – a spus că e o tragedie care seamănă cu „un război civil între frați”
  • Mistér mare la concursul de miss. Miss Franța 2024 va fi aleasă de 7 femei. Juriul din acest an e format exclusiv din femei. „Nu i-am exclus pe bărbați, pur și simplu nu am mai găsit loc pentru ei” – e justificarea organizatorilor…

Recomandări

PAPA REVINE!
RÂSUL E MEDICAMENTUL
ÎNTÂLNIRE DE GRADUL 0
MBAPPE S-A ACCIDENTAT
ÎCCJ: IOHANNIS, BANII ÎNAPOI!
„FEMEILE NU SUNT LIBERE”