Ioana Matei, George Enache și Costin Dămășaru fondator Veruvis (Centru de Cercetare în Augumentarea Performanțelor), Doctor Management Performante Neuronale, psiholog, sunt în juriul de astăzi.

  • Un nou cutremur in România! La o zi după ce județul Gorj a fost zguduit de un Cutremur de 5.2, azi tot în acea zonă pământul a fost miscat si mai puternic – 5,7 grade pe scara Richter. Au căzut cărămizi din cele mai vulnerabile clădiri din Târgu Jiu.
  • România a fost vizitată si de un posibil avion spion. Armata l-a observat în sud-estul țării și a trimis două MIG-uri să il găsească. Au plecat degeaba, avioanele nu l-au văzut.
  • …Și…de Ziua Indrăgostiților îți dau un pont – Cearta de o oră pe săptămână este obligatorie pentru cupluri! Se vor iubi mai mult – este o idee revoluționară a unui psiholog – pusă în practică cu succes.
  • Am și eu un subiect de Valentines Day – e ziua în care intră în cinematografe filmul The Perfect Escape – exact povestea unor cupluri lovite de probleme în relații. Discutăm azi și cu unul dintre actori.
  • Curat murdar sau curat-curat? La Craiova există cel mai modern serviciu de salubritate – Oltenii care plătesc taxe se intreabă cum ajută escortele și specialiștii în spiritism – așa e trecut pe foaie.
  • Războiul din Ucraina nu îi lasă indiferenți pe europeni. Franța își reorganizează armata – Mai puțină infanterie, mai multe trupe specializate în războiul hibrid și mai multe drone! Și Suedia își mărește numărul de rezerviști – 120.000 de tineri peste 16 ani au primit scrisori de mobilizare.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS