• N-ai fost la mare de Ziua Îndrăgostiților? Te înțeleg. Constanța se chinuie de 2 ani să renoveze străzile din oraș cu fonduri europene, dar s-a ales cu dale crăpate, asfalt în valuri și guri de canalizare cârpite în cel mai pur stil românesc – adică umplute cu ciment de jur împrejur. Toate astea în timp ce
  • Primăria orașului se mândrește că pe unele străzi lucrările sunt aproape terminate.
    Nici pe Ciolacu nu-l iubesc deloc antreprenorii. După reforma fiscală făcută de el, rezultatele nu se văd. Azi au venit datele economice de la INS. Inflația a crescut la 7.4% pe luna ianuarie – după ce la sfarsitul lui 2023 era la 6,6%.
  • Nu-i frumos, da-i sănătos! Responsabilii pe alimentație din America le cer bucătarilor să nu spele puiul înainte sa-l gătească! Măcar scapi de salmonella, care face mai mult rău decât bacteriile de pe pui, pe care oricum le arzi sau la fierbi.
  • Atenție politicieni, vă paște un test care să arate dacă sunteți în stare sau nu să fiți președinți. E vorba de testul Moca – inventat special de un medic american, ingrijorat de problemele de memorie tot mai dese ale lui Biden. Testul are 30 de întrebări, durează 10 minute și trebuie să recunoști animale, să faci și să unești niste puncte. Asta e simplu 🙂
  • Frica chiar te bagă în pământ. Și e oficial – vine de la cercetătorii care spun că oamenii care sunt prea îngrijorați de sănătatea lor riscă să moară mai devreme. Ipohondria ne-ar afecta și dacă vorbim prea despre sănătatea noastră.
  • De ziua Indrăgostitilor, oamenii trebuie să învețe de la ele. Trei specii de animale rămân cu același partener pe tot parcursul vieții. Este vorba de o specie de antilope africane minuscule, șoarecii de câmp din America de Nord și castorii, atât eurasiatici, cât și canadieni. Aceste animale sunt foarte sociabile, harnice și familiste.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA