• Hai că a doua oară a fost cu noroc.Ne-am spălat rușinea de după primul concert Coldplay. Aseară nu am mai huiduit, ba mai mult, Babasha a fost aplaudat de mulțime după ce a cântat. Iar apoi putem spune că atmosfera de după concert a devenit de-a dreptul… furtunoasă.
  • O fi Elon Musk cel mai bogat om din lume, dar de abia acum primește și el un salariu…ca tot omul. Echipa de acționari de la Tesla a aprobat un pachet de remunerare de 56 de miliarde de dolari pentru șef. Acțiunile Tesla au crescut ieri cu 3 procente.
  • Ce se întâmplă pe Stația Spațială, nu mai rămâne acolo când apeși din greșeală butorul de live. NASA a transmis pe site-ul ei ceea ce părea o misiune de salvare a comandantului de pe stație. Răspunsul oficial – a fost doar un antrenament!
  • Copiii-vedete ar trebui să facă obligatoriu terapie.Asta crede Ariana Grande și știe ce vorbește, pentru că și ea a fost vedetă de mică, pe canalul pentru copii Nickelodeon.Vedeta și-a adus aminte de experiențele ei pe platourile de filmare la Nickelodeon
  • Cumparaturi la Mall. Mancare la Mall. Saloane la Mall. Pentru restul nu mai avem timp. Romanul e campion la shopping viteza – trecem pe la Mall macar o data pe saptamana.
  • Nu-ți pierde vremea la toaletă, umple-ți timpul cu Budha! Cabine cu cronometru la Templele din China, atingi NIRVANA în 30 de secunde sau renunți!

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL