• Regiunea Piemont din Italia a întrerupt vaccinarea cu un nou lot problemă de la AstraZeneca. Italienii suflă și-n iaurt – e măsură de precauție, un profesor a murit, iar înainte se vaccinase. Irlanda a întrerupt azi total vaccinarea cu AstraZeneca – tot din precauție.
  • Nici rușii nu mai suportă Covid-ul. Ei oferă imaginea zilei – Au ars coronavirusul ca pe vrăjitoare. Au calculat ei că va ieși bine.
  • Un profesor de matematică scoate elevii români din epoca de piatră. La Brașov se studiază în laboratoare de Realitate Virtuală cu Ochelari 3D.
  • 15 martie e ziua în care începe etapa a 3-a din strategia de vaccinare. Nu mai există persoane privilegiate. „Nu cumva dau drumul de azi?”, s-au întrebat romanii obisnuiți cu Black Friday și au blocat platforma de vaccinare.
  • Francezii profită de problemele englezilor – rivalii lor istorici. Charlie Hebdo publică o imagine în care Regina Elisabeta o agresează pe fosta ducesă Meghan – compară cazul cu cel în care celebrul american de culoare George Floyd a fost agresat de un polițist și a murit.
  • Noi să râdem cu parlamentarii României. Mai bine spus, să radem de ei. Încheiem săptămâna cu o colecție de gafe pentru care parlamentarii muncesc zi de zi.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Ana-Maris Rus, Alice Stroescu și chef Bogdan Alexandrescu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL