Șerban Picu, Balazs Barabas și Daniel Breaz, rectorul Universității 1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, doctor în matematică sunt în juriul de astăzi.

  • Medicii sunt uluiți! Românii își riscă sănătatea ca să meargă în vacanțe! Mai mult de jumătate dintre români continuă să își facă vacanțele cu familia, indiferent de condiții – voie bună și bani să fie!
  • Frate bulgar, hai impreună in Schengen. Iohannis merge mâine la Sofia ca să bată palma cu bulgarii si sa transforme relatia de prietenie intr-un parteneriat strategic – schimburi economice mai mari, colaborare politică și, evident, o strategie pentru Schengen.
  • Biserica își face update. Conexiunea cu Dumnezeu se face doar cu rezervare online. Moda vine din paradisul aplicatiilor si telefoanelor mobile – China. La noi dilema e dacă zacusca este sau nu de post. Dumnezeu cu mila!
  • Cu un picior în Rusia și cu unul în Ucraina – Xi Jinping vrea să joace „neutru” până la capăt – așa că și-a trecut pe agendă o discuție cu Zelenski, prima de la începutul războiului.
  • PNL visează la un sistem de vot care le aminteste unora de Epoca Ceausescu – votarea să fie obligatorie. Pe români ii ia râsul – „N-ati reusit nici să ne vaccinați cu forța. Mai bine faceți ordine la voi în partid”.
  • Ce ai face dacă ai avea mai mult timp liber? Șase români din zece tânjesc după timp petrecut cu familia și i l-ar dedica. Unii dintre ei ar mai face și treburi administrative, s-ar dedica pasiunilor și hobby-urilor sau s-ar odihni, cam patru din zece – sondajul pentru viitorul săptămânii de 4 zile.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE