Marcela Feraru, Ioana Matei – business magazin și Eliana Bogdan: – artist extended reality si 3d, ilustrator și specialist în comunicare vizuală, sunt juriul de astăzi.

  • Încă un detaliu care ar putea sa ii aducă un strop de frică lui Putin. America e cea mai puternică țară din lume – conform indicelui Elcano – care analizează puterea economică, militară, dar și dezvoltarea culturală, sportivă și științifică. America e urmată de China, Germania și Japonia. Rusia e pe 7. România pe 47.
  • (Haina îl face pe om să iasă din casă… dar te-ai gândit vreodată ce ar spune hainele despre tine la prima întâlnire? Vrei mai mult sau treci la următorul? Răspunsul la întrebare îl găsești în funcție de cum s-a îmbrăcat partenerul tău.
  • Și… adevărul nedorit! De ce sunt părinții cei care îi fac pe copii să mintă! Psihologii îi pun la colț!
  • Cum ar fi să nu mai avem voie să ascultăm „Ia mai toarnă un păhărel”. Jamaica interzice muzica celor care cântă de bine despre arme și droguri
  • Elon Musk amenință că nu mai le dă gratis internet prin Starlink la ucraineni. Musk a scris pe Twitter că întreținerea sistemului a costat până acum 80 de milioane de dolari. Să plătească guvernul american spune Musk, care isi justifică decizia si pentru că un diplomat ucrainean i-a spus de curând „Fuck off”.
  • Parchetul European investighează achizitiile de vaccinuri făcute de UE. Parchetul spune însă că nu vor fi făcute publice alte detalii. România trebuie să mai primească anul asta aproape 20 de milioane de doze – chiar daca din totalul de aproape 100 de milioane de doze achizitionate, au fost folosite doar 16 milioane – restul stau în depozite.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE