• Robotul face muzica! Chiar așa un robot direjează orchestra din Dresda și o face foarte bine. Intrebarea e: Care e realitatea? Cercetătorii pe Inteligență Artificială spun că Ceasul Apocalipsei e absolut amenintător: metaforic mai sunt 29 de minute până când ne desființează AI-ul.
  • Zelenski acuză Rusia că folosește soldați nord-coreeni. Asta pe lângă armamentul trimis de Kim Jong-Un lui Vladimir Putin. Informația e confirmată și de înalți oficiali din Coreea de Sud, care anunță că printre militarii uciși în Donețk de un atac ucrainean cu rachete, sunt și nord-coreeni..
  • De ce migrează plantele spre Vest? Nu e miracolul naturii, dar nici pentru bani. Efectele nedorite ale îngrășămintelor dacă la o migrație biologică cum nu s-a mai intamplat in istoria planetei.
  • Bine că a pus Dumnezeu sărbătoarea de Sf. Parascheva în timpul campaniei electorale, să mai aibă prezidențiabilii noștri un motiv să-și spele…păcatele. Principalii candidații pentru Cotroceni au luat calea credinței și au mers în pelerinaj la Iași. Cu captele plecate și cu ochii spre Dumnezeu – Ciolacu, Ciucă, Lasconi, Geoană sau Simion s-au aliniat la moaște ca pe listele electorale.
  • Israelul cere forțelor ONU de menținere a păcii să părăsească sudul Libanului. 15 membri ai misiunii de menținere a păcii au fost răniți când armata israeliană a intrat cu forța într-o bază ONU din Liban. Secretarul General ONU, Antonio Gutteres, declarat „persona non grata” în Israel, a respins solicitarea lui Netanyahu.
  • Pregătește-ți bagajele, e timpul să pleci în vacanță! Cercetătorii te trimit. Vacanțele nu te fac doar mai fericit, te ajută în carieră și te și păstrează tânăr. „Peisajele frumoase precum pădurile sau plajele, ne pot ajuta să reducem stresul, să ne creștem bunăstarea mentală și să promovăm activitatea fizică. Ajută si expunerea la alți turiști sau localnici, inclusiv pentru creier.

Recomandări

INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?
LIAM PAYNE A MURIT