Laura Buciu, Balazs Barabas și Constantin Cornea, psihoterapeut, sunt în juriul de astăzi.

  • Să ne așteptăm la prețuri mai mici la energie! Uniunea Europeană ne mai spune o dată să mai facem economie și a descoperit soluția salvatoare: să taie din profiturile companiilor de energie – astfel prețurile vor fi limitate.
  • Țară, țară vrem copii. Dar vrem copii care să aibă parte de grija familiei, nu mame care sunt și ele copii. E mesajul ministerului Familiei, Gabriela Firea, care demarează un proiect de educație sanitară pentru fetele aflate în grija statului. Avem cifre care sperie: Peste 16.000 de fete sub 19 ani au născut in ultimul an.
  • Trăim în Vestul Sălbatic al aplicațiilor de Sănătate. Ce pierzi dacă ești credul și le permiti aplicatiilor minune sa iti urmarească ritmul cardiac, somnul sau zaharul din sânge…
  • Apare o nouă sămânță de pace in războiul dintre Rusia si Ucraina. Kievul pune picioru-n prag și pretinde garanții de securitate reale! Documentul cu care joacă tare Zelenski e format din 9 pagini. Planul propune ca SUA si aliații săi, dintre care o bună parte sunt țări Vest-Europene, să garanteze securitatea Ucrainei
  • Codul PIN devine cel mai bun prieten al Codului Rutier. Amenda viitorului nu va mai putea fi plătită cu banii fizici. Scoți cardul sau predai permisul!
  • Sfatul medicului: faceți sex de patru ori pe săptămână ca să scăpați de o durere îngrozitoare. Nu e glumă – doctorii au ajuns la concluzia că cei care fac sex de mai mult de trei ori pe săptămână, vor elimina și pietrele la vezică.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN