Laura Buciu, Balazs Barabas și Constantin Cornea, psihoterapeut, sunt în juriul de astăzi.

  • Să ne așteptăm la prețuri mai mici la energie! Uniunea Europeană ne mai spune o dată să mai facem economie și a descoperit soluția salvatoare: să taie din profiturile companiilor de energie – astfel prețurile vor fi limitate.
  • Țară, țară vrem copii. Dar vrem copii care să aibă parte de grija familiei, nu mame care sunt și ele copii. E mesajul ministerului Familiei, Gabriela Firea, care demarează un proiect de educație sanitară pentru fetele aflate în grija statului. Avem cifre care sperie: Peste 16.000 de fete sub 19 ani au născut in ultimul an.
  • Trăim în Vestul Sălbatic al aplicațiilor de Sănătate. Ce pierzi dacă ești credul și le permiti aplicatiilor minune sa iti urmarească ritmul cardiac, somnul sau zaharul din sânge…
  • Apare o nouă sămânță de pace in războiul dintre Rusia si Ucraina. Kievul pune picioru-n prag și pretinde garanții de securitate reale! Documentul cu care joacă tare Zelenski e format din 9 pagini. Planul propune ca SUA si aliații săi, dintre care o bună parte sunt țări Vest-Europene, să garanteze securitatea Ucrainei
  • Codul PIN devine cel mai bun prieten al Codului Rutier. Amenda viitorului nu va mai putea fi plătită cu banii fizici. Scoți cardul sau predai permisul!
  • Sfatul medicului: faceți sex de patru ori pe săptămână ca să scăpați de o durere îngrozitoare. Nu e glumă – doctorii au ajuns la concluzia că cei care fac sex de mai mult de trei ori pe săptămână, vor elimina și pietrele la vezică.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?