• Amenințare de război la porțile României. Rușii repetă scenariul de când și-au atacat ultimul aliat din Europa de Est – 90.000 de soldați și 1.000 de tancuri la câteva sute de kilometri de România.
  • În București au apărut panouri de reclamă la vaccin – fiecare face reclama ce îi trece prin cap – Guvernul nu are însă niciun anunț pentru oameni înafară de reclama din gură în gură făcută de premierul Cîțu.
  • România va avea miliarde în bancă și nu va avea cu cine să le folosească – nevoie disperată pentru 15.000 de ingineri – vorbim în direct cu rectorul Politehnicii din București despre penuria teribilă din piață.
  • Noaptea cuțitelor între PNL și USR se amână – Cîțu mulțumește pentru înțelegere și s-a autoinstalat ministrul Sănătății – cine cere ca Ministerul Sănătății să fie desființat tocmai când împarte 10 miliarde de euro. Discutăm în direct cu Rareș Bogdan și șeful terapia, Dragoș Damian.
  • Angela Merkel se vaccinează și ea cu AstraZeneca iar cehii joacă iar pe invers – cumpără toate dozele la care renunță Danemarca – prea bogați, prea mofturoși.
  • 30 de soldați români din cei 30.000 rulați în Afganistan au murit – Joe Biden a decis ca România să părăsească cel mai depărtat teatru de război pentru noi.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Tatiana Lipchin, George Mihalcea și Erica Moldovan.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI