Englezii au dat anunțul care ne dă fiori – la unu noaptea ora Londrei, trei în România, Rusia începe ATACUL! Ucraina e în alertă. De la Moscova, cancelarul Germaniei Olaf Scholz ne vorbește despre pace, prietenie și încălzirea globală.

Ministrul Educației, Cîmpeanu, nu e deranjat de vectorii de securitate planetară, e preocupat de geometria vectoriala din programa școlară: „mai bine îi scoatem din studiu, e prea mult pentru liceeni”.

Românii desființează pandemia. Blocați în case timp de doi ani, profită că dispar restricțiile. Două vacanțe în Europa pe cap de locuitor – e media pe 2022. Care sunt ponturile care îi transformă pe români în turiști profesioniști.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Economia românească s-a tăiat ca maioneza. A crescut cât a crescut, până s-a ales praful. Creșterea de peste șase la sută… s-a făcut de cinci și ceva, iar puterea de cumpărare a leului e tot mai mică.

Într-o lume întoarsă pe dos, asta e singura soluție prin care ne mai putem reveni. Mută-te în casa special construită cu susul în jos. Cea mai întâlnită întrebare: „Cine v-a lucrat aici?”

Politicienii o dau carte-n carte de ziua națională a lecturii. Premierul Ciucă citește despre captivitatea sovietică, Ciolacu e preocupat de zeificarea omului, iar Gabriela Firea a ales în pandemie – Dragostea în vremea holerei. Tu… citește printre rânduri ce îți spunem noi la Știu.