• Germania, Franța, Italia și alte țări europene suspendă vaccinul AstraZeneca de teama cheagurilor de sânge – în Romania sunt 231.000 de vaccinați cu AstraZeneca cu prima doză. Cât va dura pauza nu știe nimeni.
  • „Colectiv” este primul film românesc nominalizat vreodată la Oscar – documentarul despre drama care a ucis 65 de tineri este nominalizat la „cel mai bun documentar” și la „cel mai bun film străin”.
  • Bucureștiul a aflat în sfârșit de ce este cel mai poluat oraș mare al Europei – ard cauciucurile de Lăsata Secului! Ne costă 800 de milioane de euro dacă vrem să scăpăm de „aerele” infestate.
  • Digitalizare forțată în România – 2 milioane de români stau la coadă pe platformă să prindă un loc de vaccin – există și scurtatură, platforma care ghicește tipul de vaccin din centrul pe care îl cauți.
  • Noul buget al Bucureștiului renunță la pomeni, la Catedrala Neamului și are 200 de milioane de euro dintr-un miliard pentru investiții.
  • România așteaptă înfrigurată deciziile europene în cazul AstraZeneca – Ungaria critică Europa și dupa ce a validat seruri din China și Rusia. Anunță că face o fabrică de vaccinuri chinezești lângă granița cu noi – la Debrecen.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Gabriela Pătrulescu, Tora Apetrii și Cristian Mihai.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT