Magda Gheorghiță, Felix Damian și Emilian Mihailov, doctor în filosofie, sunt juriul de astăzi

  • Unde găsești o pizza sau o shaworma bună în Gorj? Răspunsul, te va surprinde: la Școala din Comuna Roșia de Amaradia. Ideea i-a venit primarului, care a înlocuit cornul și laptele cu ceva mai atractiv – pizza, kebap și șaorma. Cam la fel a gândit și directorul unui spital din Belgia – cantina lui e la un pas să capete o stea Michelin, mâncare de acolo te bagă-n boală!
  • Roboții sunt doriți ca psihologi. Dar să nu arate ca oamenii! Un robot performant, dar cu aspect de jucărie e mai ușor de acceptat în preajmă, spune un studiu Cambridge..
  • N-avem net, dară iubirea de moșie… n-a spus-o Eminescu, o spun statisticile: în țara care de laudă cu cel mai șmecher net din lume, avem 1.500 de localități care nu au acces la internet.
  • Ne-ati refuzat Schengenul, nu ne lăsați acum cu depozitele pline de cereale, strigă europarlemanetarul Rareș Bogdan la președintele Charles Michel. Fermierii români pierd 200 de milioane de euro, odată cu afluxul de cereale din Ucraina către Europa. Bogdan cere bani pentru fermierii români.
  • Nu te fă frate cu dracu’, măcar până treci BACu! Biserica Ortodoxă vrea examen la religie – la bacalaureat. A unșpea poruncă e „să nu copiezi”!
  • Donald se rățoiește la toți marii lideri ai planetei. Nu rățoiul Donald, e vorba de Donald… Trump. „Până să ajung președinte, m-ați pupat cu toții în fund. După ce am plecat de la Casa Albă, doar jumătate o mai faceți acum. ” Trump își publică schimbul de corespondență cu regine, prinți și președinți și dă din casă detalii picante.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI