• Coaliția Nicu și Marcel a decis: nici Piedone, nici Firea, nici Burduja. Cine e alesul? Vorba cântecului, rămâne un mister.
  • Mult e dulce și neutră limba ce-o vorbim sau cel puțin asta vor activișii. Limba română devine… FUNCȚIE DE X! „X-ulescu” – numele genului neutru, să fim corecți politic!
  • „Am bani de mă enervează”… expresia capătă tot mai mult un sens negativ, mai ales în rândul tinerilor. Chiar și cei care câștigă mii de euro lunar, se simt niște săraci. Asta pentru că se compară cu oamenii de succes pe care îi urmăresc pe social media… dar și pentru că nu au ținut vreodată în portofel un teanc de banconte.
  • Rezoluția asta face cât tot aurul din lume pentru români. Parlamentul european se bate pentru drepturile României – vrea să ne ajute să recuperăm tezaurul trimis la ruși înainte de primul război mondial. E vorba de peste 90 de tone de aur și multe obiecte de patrimoniu.
  • Vindeți Tik Tok sau aplicația va fi închisă! Camera Reprezentanților a votat legea care își propune să îi protejeze pe americani de aplicațiile controlate de străini, care le pot fura date sau pot influența chiar procesul electoral. „Sunteți niște bandiți!”, reacționează chinezii.
  • Călătoria asta îți dă fiori de gheață! Pleci în GROAZIERĂ cu noua replică a Titanicului?! Destinația… necunoscută!

Recomandări

IRANUL ATACĂ ISRAELUL
INCENDIU PUTERNIC ÎN BUCUREȘTI
CUM A INVENTAT ZUCKERBERG „POKE”?
BILLIE ȘI LANA AU CÂNTAT LA COACHELLA
PREDOIU INTRĂ ÎN CURSA PENTRU COTROCENI
FLYFREE ZBOARĂ CU 16 ELICE